adplus-dvertising
Ultima oră
Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor
Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet

Chindia Târgovişte anunţă rezilierea de comun acord cu Adrian Mihalcea. Comunicatul clubului

Chindia Târgoviște Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20864580/1/adi-mihalcea-chindia-1.jpg

Gruparea Chindia Târgovişte a anunţat, marţi, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Adrian Mihalcea.

Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru devotament şi implicare şi îi doreşte mult succes în carieră!", este anunţul clubului de pe Facebook.

Adrian Mihalcea a preluat echipa la 7 iunie şi şi-a anunţat plecarea de la Chindia încă de duminică, după eşecul cu Universitatea Cluj, scor 0-1. Chindia Târgovişte este clasată pe ultimul loc în Superligă, cu trei puncte şi a rămas singura echipă din campionat care nu a câştigat niciun meci.

Adrian Mihalcea a anunţat rezilierea după jocul cu U. Cluj

Oricum, Adrian Mihalcea şi-a anunţat plecarea de la Chindia Târgovişte la finalul partidei pierdute în faţa clujenilor. Decizia pe care a luat-o a venit în urma rezultatelor slabe înregistrate de târgovişteni de la începutul campionatului, echipa nereuşind să câştige nici măcar o singură dată în acest sezon.

”Am intrat foarte bine în repriza a doua, cu două ocazii mari. Am dominat copios şi ultimele 25 de minute. S-au dăruit, au înţeles că era o şansă mare pentru noi azi. N-am reuşit şi din păcate uitaţi-vă în ce situaţie suntem.

Cred că se vor lua măsuri. Dacă aş fi câştigat aici, aş fi continuat, aşa ne-am înţeles. Aşa, nu văd cum să rămân. Echipa e blocată în faţa porţii. Am condus multe jocuri, dar nu am câştigat. Chiar nu sunt supărat. Au alergat până în ultimul minut, dar asta a fost. Fotbaliştii au nevoie de un declic, e clar că e nevoie de o schimbare”, a spus Adrian Mihalcea.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt