Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Chindia Târgovişte poate reveni în sfârşit acasă: "De la 1 decembrie putem juca acolo. Gazonul e incredibil!"

Chindia Târgoviște Publicat pe 6 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20851329/1/std.jpg


După trei ani de aşteptare, întârzieri peste întârzieri şi termene peste termene, Chindia Târgovişte e foarte aproape de momentul în care va putea juca pe noul stadion "Eugen Popescu", arena modernă la care se lucrează încă din 2019. Sorin Paraschiv a anunţat, luni, că târgoviştenii pot reveni din pribegie la începutul lunii decembrie, fiind şanse ca primul meci pe noul stadion să fie chiar cel cu FCSB, programat în weekend-ul 2-4 decembrie 2022.
 
Directorul sportiv al Chindiei a vizitat arena de 9.000 de locuri şi a primit asigurări din partea constructorului că acesta ar putea fi dată în folosinţă la startul lunii decembrie. Chiar dacă în acea perioadă vremea se anunţă foarte proastă, Paraschiv e sigur că gazonul va rezista şi că fanii din Târgovişte se vor putea bucura de revenirea acasă a favoriţilor:
 
"Am fost în vizită la stadion, eu am o lună jumătate de când am semnat cu Chindia. Constructorii au spus că de la 1 decembrie am juca acolo, acele 3 etape din luna decembrie. Acum, nu se ştie. Noi ne-am luat ca marjă începutul returului, prima etapă din ianuarie.
 
Va fi altceva pentru un stadion nou, cred că va fi şi mai uşor pentru noi, având suporterii în tribună. Este foarte greu. La Petrolul nu am reuşit să câştigăm niciun meci, jucând acasă. 
 
Gazonul o să fie incredibil. Este gata de 3 ani, oamenii de acolo au avut grijă de el. Dar, din nefericire, împrejurimile nu au fost gata. Va rezista foarte bine gazonul, asta vă pot spune cert", a spus Paraschiv, marţi, la Pro Arena.

Trei ani de aşteptare!

Chindia Târgovişte a jucat ultimul meci pe teren propriu pe 25 mai 2019, când învingea Luceafărul Oradea cu 4-1 şi obţinea punctele care asigurau revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Atunci, autorităţile locale au promis construcţia unui nou stadion, în care au investit 16 milioane de euro, iar Chindia a fost nevoită să joace la Ploieşti, apoi a trecut pe la Buftea, Giurgiu şi Buzău înainte să revină, din 2021, pe arena celor de la Petrolul. Acum, autorităţile locale speră că finalizarea investiţiei şi construirea unei arene moderne, de 9.000 de euro, va aduce impactul scontat şi formaţia antrenată de Adrian Mihalcea se va bucura, în sfârşit, de sprijinul propriilor fani.
 
Scăpată la limită de retrogradare anul trecut, după o victorie la penalty-uri în barajul cu Concordia Chiajna, Chindia e şi în acest an una dintre echipele care se vor lupta pentru a evita drumul spre Liga 2. După primele opt etape, târgoviştenii sunt ultimii, cu doar trei puncte adunate ca urmare a trei rezultate de egalitate şi golaveraj 9-15, având cea mai slabă defensivă din SuperLigă. Pe teren propriu, Chindia a obţinut doar un punct (1-1 cu Hermannstadt) în trei meciuri jucate la Ploieşti.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri