Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Chiricheş s-a decis! Când va hotărî dacă revine sau nu lui FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21219494/1/profimedia-0777134748.jpg

Vlad Chiricheş (33 de ani) ar putea fi lovitura de mercato a verii în fotbalul românesc. Gigi Becali a dezvăluit că e în discuţii pentru a-l readuce pe fundaş.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că fundaşul va decide miercuri (n.r. 7 iunie) dacă revine la FCSB. În cazul unei hotărâri afirmative, atunci va trebui să îşi rezilieze contractul cu Cremonese, cu care mai are angajament un an.

Gigi Becali nu pare să mai aibă prea multă răbdare, urmând să caute un alt fundaş dacă răspunsul lui Chiricheş va întârzia prea mult sau dacă va fi unul negativ.

Chiricheş nu a transmis decizia pe care a luat-o. Nu a dat un răspuns final. Dacă nu vrei să vii, nu e o problemă, dar trebuie să ai curaj şi să spui. Nu să aştepţi cine ştie ce. Îl încurcă şi pe Gigi Becali în modul acesta”, au dezvăluit anumite surse la finele lunii mai, conform ProSport.

Chiricheş a fost unul din cei mai buni apărători ai celor de la FCSB din ultimii ani. El a evoluat în perioada 2012-2014, în 61 de partide şi a cucerit cu formaţia din Capitală: 2 titluri de campion şi o Supercupă a României.

  • 1.3 milioane de euro este cotaţia fundaşului central, conform Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele