Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

Chiricheş s-a decis! Când va hotărî dacă revine sau nu lui FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21219494/1/profimedia-0777134748.jpg

Vlad Chiricheş (33 de ani) ar putea fi lovitura de mercato a verii în fotbalul românesc. Gigi Becali a dezvăluit că e în discuţii pentru a-l readuce pe fundaş.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că fundaşul va decide miercuri (n.r. 7 iunie) dacă revine la FCSB. În cazul unei hotărâri afirmative, atunci va trebui să îşi rezilieze contractul cu Cremonese, cu care mai are angajament un an.

Gigi Becali nu pare să mai aibă prea multă răbdare, urmând să caute un alt fundaş dacă răspunsul lui Chiricheş va întârzia prea mult sau dacă va fi unul negativ.

Chiricheş nu a transmis decizia pe care a luat-o. Nu a dat un răspuns final. Dacă nu vrei să vii, nu e o problemă, dar trebuie să ai curaj şi să spui. Nu să aştepţi cine ştie ce. Îl încurcă şi pe Gigi Becali în modul acesta”, au dezvăluit anumite surse la finele lunii mai, conform ProSport.

Chiricheş a fost unul din cei mai buni apărători ai celor de la FCSB din ultimii ani. El a evoluat în perioada 2012-2014, în 61 de partide şi a cucerit cu formaţia din Capitală: 2 titluri de campion şi o Supercupă a României.

  • 1.3 milioane de euro este cotaţia fundaşului central, conform Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele