Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Christian Eriksen semnează cu Man. United! Contract pe trei ani pentru mijlocaşul danez

Manchester United Publicat pe 4 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20762814/1/eriksen.jpg

Christian Eriksen e la un pas de Manchester United. Mijlocaşul cdanez a bătut palma cu echipa de pe Old Trafford, iar luni a comunicat decizia sa şi clubului Brentford, pentru care a jucat în ediţia 2021/2022 a Premier League.
 
Fostul jucător de la Tottenham şi Internazionale Milano a acceptat oferta venită dinspre trupa lui Erik ten Hag, antrenorul olandez fiind cel care a insistat pentru transfer. Eriksen va semna un contract valabil pe trei sezoane, iar anunţul oficial se va face în zilele următoare, după finalizarea ultimelor detalii financiare ale mutării.

Eriksen, dorit şi de Tottenham şi Newcastle

Christian Eriksen a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului trecut de Premier League. Danezul a revenit pe teren după momentul care a şocat o lume întreagă la EURO. Acesta s-a întors în Premier League la începutul anului, la Brentford, liber de contract şi este într-o formă excelentă.

  • Premier League se vede pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro din această vară!

Formă excelentă ce l-a adus în vizorul unor cluburi mari din Premier League. Unul dintre acestea şi poate cel mai apropiat de Eriksen este Tottenham, echipă la care danezul a evoluat în perioada 2013-2020 şi unde si-a atins apogeul carierei. Eriksen a jucat 305 meciuri în tricoul lui Spurs, în care a marcat 69 de goluri şi a dat 90 de pase decisive.

Celelalte formaţii interesate de jucătorul lui Brentford sunt Newcastle, Manchester United şi Everton. Potrivit Mirror, şeicii lui Newcastle l-ar dori cel mai tare pe mijlocaşul danez, aceştia încearcă să formeze o noua echipă în jurul lui.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt