Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Christophe Galtier a fost prezentat oficial la PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20764251/1/gal.jpg

Antrenorul Christophe Galtier (55 de ani) a fost prezentat oficial marţi de noul său club, Paris Saint-Germain, în cadrul unei conferinţe de presă.

Christophe Galtier a fost prezentat oficial în aceeaşi zi în care oficialii clubului parizian au anunţat şi despărţirea de fostul tehnician, Mauricio Pochettino.

Galtier a semnat un contract pe doi ani şi va fi prezent încă de marţi la antrenamentele echipei.

În conferinţa de presă, Galtier şi-a exprimat încrederea în faptul că Neymar va rămâne la echipă, declarând că PSG are nevoie de jucătorul brazilian.

Preşedintele clubului parizian, Nasser Al-Khelaifi a ţinut să puncteze faptul că Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid, nu s-a aflat pe lista tehnicienilor abordaţi de conducerea campioanei Franţei în această vară.

În sezonul trecut, Christophe Galtier a fost tehnicianul echipei OGC Nice, care a încheiat campionatul pe locul 5 şi a jucat finala Cupei Franţei. În cariera de antrenor, Galtier a mai condus, ca principal, pe AS St Etienne şi pe Lille. În decembrie 2017, Christopher Galtier a preluat-o pe Lille de pe locul 18 în campionat şi a evitat retrogradarea, pentru ca la finele sezonului 2018-2019 să încheie campionatul pe locul secund, ducând echipa în Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele