Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Christophe Galtier, reacţie cu privire la scandalul de rasism în care e implicat. ”Nu pot accepta ca numele meu să fie murdărit astfel”

PSG Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21095960/1/galtier-2.jpg

Tehnicianul echipei PSG, Christophe Galtier, a declarat, vineri, că nu poate accepta ca numele său să fie murdărit prin acuzaţii de rasism şi a precizat că îi va da în judecată pe cei care îl acuză pe nedrept, informează L’Equipe.

“La fel ca mulţi dintre voi, sunt profund şocat de afirmaţiile care mi-au fost atribuite şi care au fost transmise de unii într-un mod iresponsabil. Mă lovesc în adâncul umanităţii mele. Am fost crescut în diversitate, cu valorile respectului faţă de celălalt, indiferent de origine, culoare sau religie, şi de a împărtăşi ce avem. Toată viaţa mea a fost dictată de grija de a împărtăşi şi de a fi bine cu ceilalţi.

Nu pot accepta ca numele meu şi familia mea să fie murdărite astfel. Drept urmare, am decis să dau în judecată pe oricine aduce atingere onoarei mele”, a afirmat antrenorul.

“Am încredere în justiţia ţării mele. Pentru a o lăsa să lucreze în linişte, nu voi face alte comentariii pe acest subiect”, a adăugat el.

Christophe Galtier, care a antrenat OGC Nice în perioada iunie 2021 – iunie 2022, este acuzat că a avut un mesaj rasist în perioada în care a pregătit Nice.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele