Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Christopher Braun şi Realdo Fili s-au despărţit, oficial, de FC Botoşani! UPDATE: Anunţul CFR-ului în privinţa lui Braun

CFR Cluj Publicat pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20721904/1/fili.jpg

UPDATE marţi (7 iunie), ora 22:52: CFR Cluj a anunţat, marţi seară, că fundaşul Christopher Braun s-a alăturat echipei clujene.

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul fundaşului dreapta Christopher Braun. Fostul fotbalist al celor de la FC Botoşani a semnat cu CFR Cluj încă din iarnă, iar astăzi s-a alăturat lotului nostru şi a început pregătirea alături de băieţi!”, este anunţul clujenilor.

FC Botoşani a anunţat la 28 mai despărţirea de Braun.


Informaţiile iniţiale 

FC Botoşani a anunţat, sâmbătă, că s-a despărţit de jucătorii Christopher Braun şi Realdo Fili.

Braun va juca la CFR Cluj. “Îţi mulţumim în mod deosebit pentru întreaga perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovadă atât în pregătire, cât şi în fiecare meci! Ai fost unul dintre stâlpii echipei şi un exemplu de dăruire, din primul şi până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă.

Cu recunoştinţă pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu 1 gol şi 6 pase de gol, îţi dorim mult succes în carieră!”, este mesajul FC Botoşani referitor la Christopher Braun.

Realdo Fili va pleca în SUA. “Îţi mulţumim pentru cei doi ani şi jumătate alături de FC Botoşani! Îţi dorim mult succes in SUA, în noua etapă din viaţa ta. Ne va fi dor de flick-flack-ul tău de bucurie la gol!”, a notat FC Botoşani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele