Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cicâldău poate face pasul spre fotbalul de top. Presa italiană anunţă salariul pe care-l pune pe masă Sampdoria

Stranieri Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20809456/1/cic.jpg


Alexandru Cicâldău (25 de ani) e din ce în ce mai aproape de plecarea de la Galatasaray. Căzut în dizgraţie, mijlocaşul român se îndreaptă spre Serie A, iar Sampdoria pare gata să-l scape de fotbalul din Turcia şi să-i ofere şansa mult aşteptată de a se face remarcat în Vestul Europei.
 
După un sezon modest, pe care l-a început bine, dar pe care l-a terminat cu evoluţii slabe, Cicâldău a fost evaluat de noul antrenor Okan Buruk, iar turcul a ajuns la concluzia că internaţionalul român nu este mijlocaşul pe care Galatasaray să se bazeze în lupta pentru titlul din Superliga Turciei. În acest sens, trupa "cim bom" s-a mişcat pe piaţa transferurilor şi l-a adus pe uruguayanul Lucas Torreira, de la Arsenal, în schimbul a şase milioane de euro. O mutare care funcţionează ca un mesaj clar pentru Cicâldău: locul său nu mai e în 11-le de start al Galatei!
 
În acest context, presa din Turcia a vorbit pe larg despre posibilitatea ca fostul fotbalist al Universităţii Craiova să plece împrumut, opţiunile fiind Karagumruk (echipa antrenată de Andrea Pirlo), Konyaspor, Sivasspor şi Kasimpaşa, dar jurnaliştii italieni oferă o altă variantă. Potrivit mai multor surse din Peninsulaă, Sampdoria l-a urmărit atent pe Cicâldău în ultima perioadă şi a ajuns la concluzia că "Cic" ar putea face faţă ritmului din Serie A. 
 
În acest moment, Galatasaray cere aproximativ 7.5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Cicâldău în Serie A, iar ziariştii italieni anunţă o adevărată lovitură financiară pentru mijlocaş, un salariu în jurul a 1.2 milioane de euro. Evident, un rol foarte important în realizarea tranzacţiei îl va avea Ioan Becali, impresarul român care are foarte multe relaţii în fotbalul italian, dar şi în cel turc, şi i-ar putea convinge pe başkanii trupei din Istanbul să scadă suma de transfer cerută în schimbul lui Cicâldău.
  • Alexandru Cicâldău a venit la Galatasaray, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6.5 milioane de euro.
  • 4 goluri şi 4 pase de gol a reuşit mijlocaşul, în 42 de meciuri jucate pentru Galata.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele