Ultima oră
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League

Cicinho a vorbit despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut: ”M-am antrenat beat la Real Madrid”

Real Madrid Publicat pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20746380/1/tw-football-espana.jpg

Cicinho, fost jucător al echipelor Real Madrid şi AS Roma, a vorbit într-un interviu la EPTV despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut în timpul carierei de fotbalist, el precizând chiar că s-a antrenat beat la formaţia madrilenă.

“Dacă mă întrebaţi dacă m-am antrenat beat când eram la Real, da. Obişnuiam să beau cafea ca să nu îmi miroasă respiraţia a alcool şi să mă dau cu mult parfum. A fost uşor. Nu aveam nevoie de bani ca să iau băutură. Oamenii erau bucuroşi să îmi dea orice la restaurant.”, a afirmat fostul fotbalist, potrivit Football Italia.

Cicinho, acum în vârstă de 41 de ani, a jucat la Real Madrid în perioada 2006-2007, după care a fost legitimat la AS Roma, în perioada 2007-2012.

El a avut probleme şi la Roma, iar situaţia s-a înrăutăţit când a suferit o accidentare la genunchi: “Începeam să beau după antrenament. Îmi făceam programul cu fizioterapeutul, plecam apoi acasă pe la ora 14:00 şi beam până pe la ora 04:00 dimineaţa”.
 
Cicinho a precizat că a avut probleme cu alcoolul de la o vârstă fragedă: “De când am băut prima dată, la 13 ani, nu m-am mai oprit. Locuiam la ţară şi la sfârşitul săptămânii oamenii se strângeau în piaţă, unde era un bar. Mă ascundeam şi îi ceream unui adult să cumpere băutură pentru mine”.

Fostul fotbalist i-a cerut scuze fiului său pentru ce a trăit, chiar dacă era prea mic şi nu înţelegea. “Alcoolul te apropie de oameni cărora le place acel stil de viaţă şi oamenii care te iubesc cu adevărat sunt excluşi. Atunci când ei încearcă să îţi spun că vieţile lor nu sunt grozave, nu vrei să asculţi. Am un fiu de 15 ani şi vreau să îi spun că îmi pare rău. Avea doi ani şi nu înţelegea, dar s-a întipărit în memoria mea”, a afirmat Cicinho.

Cicinho a jucat pentru naţionala Braziliei în 15 meciuri, în perioada 2005-2006. La nivel de echipă de club, ultima dată el a evoluat pentru Brasiliense, în 2018.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele