adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Cicinho a vorbit despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut: ”M-am antrenat beat la Real Madrid”

Real Madrid Publicat pe luni, 09:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20746380/1/tw-football-espana.jpg

Cicinho, fost jucător al echipelor Real Madrid şi AS Roma, a vorbit într-un interviu la EPTV despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut în timpul carierei de fotbalist, el precizând chiar că s-a antrenat beat la formaţia madrilenă.

“Dacă mă întrebaţi dacă m-am antrenat beat când eram la Real, da. Obişnuiam să beau cafea ca să nu îmi miroasă respiraţia a alcool şi să mă dau cu mult parfum. A fost uşor. Nu aveam nevoie de bani ca să iau băutură. Oamenii erau bucuroşi să îmi dea orice la restaurant.”, a afirmat fostul fotbalist, potrivit Football Italia.

Cicinho, acum în vârstă de 41 de ani, a jucat la Real Madrid în perioada 2006-2007, după care a fost legitimat la AS Roma, în perioada 2007-2012.

El a avut probleme şi la Roma, iar situaţia s-a înrăutăţit când a suferit o accidentare la genunchi: “Începeam să beau după antrenament. Îmi făceam programul cu fizioterapeutul, plecam apoi acasă pe la ora 14:00 şi beam până pe la ora 04:00 dimineaţa”.
 
Cicinho a precizat că a avut probleme cu alcoolul de la o vârstă fragedă: “De când am băut prima dată, la 13 ani, nu m-am mai oprit. Locuiam la ţară şi la sfârşitul săptămânii oamenii se strângeau în piaţă, unde era un bar. Mă ascundeam şi îi ceream unui adult să cumpere băutură pentru mine”.

Fostul fotbalist i-a cerut scuze fiului său pentru ce a trăit, chiar dacă era prea mic şi nu înţelegea. “Alcoolul te apropie de oameni cărora le place acel stil de viaţă şi oamenii care te iubesc cu adevărat sunt excluşi. Atunci când ei încearcă să îţi spun că vieţile lor nu sunt grozave, nu vrei să asculţi. Am un fiu de 15 ani şi vreau să îi spun că îmi pare rău. Avea doi ani şi nu înţelegea, dar s-a întipărit în memoria mea”, a afirmat Cicinho.

Cicinho a jucat pentru naţionala Braziliei în 15 meciuri, în perioada 2005-2006. La nivel de echipă de club, ultima dată el a evoluat pentru Brasiliense, în 2018.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele