Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Ciclista britanică Laura Kenny şi-a anunţat retragerea din activitate

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21527595/1/kenny.jpg

Sportiva britanică Laura Kenny, sportiva cu cele mai multe succese în ciclism, şi-a anunţat retragerea din activitate, informează BBC.

În vârstă de 31 de ani, Laura Kenny a câştigat cinci medalii olimpice de aur şi şapte titluri de campioană mondială într-o carieră remarcabilă pe pistă.

Ea a dat naştere celui de-al doilea copil în luna iulie şi, anterior, ţintise o a patra ediţie a Jocurilor Olimpice la Paris, în acest an.

Într-un interviu în exclusivitate pentru BBC Breakfast, Kenny a declarat: "Întotdeauna am simţit în adâncul sufletului meu că voi şti când va fi momentul potrivit. Am avut o explozie absolută, dar acum este momentul să agăţ bicicleta în cui".

Kenny, căsătorită cu fostul ciclist Sir Jason Kenny - care este cel mai decorat sportiv olimpic britanic - a adăugat: "Sacrificiile de a lăsa copiii şi familia acasă sunt într-adevăr destul de mari şi este într-adevăr o decizie importantă de luat. Din ce în ce mai mult, mă chinuiam să fac asta. Mai mulţi oameni mă întrebau ce curse făceam, ce tabere de antrenament mergeam - nu voiam să merg în cele din urmă şi la asta s-a ajuns. Am ştiut în momentul în care am avut aceste sentimente. Odată ce i-am spus lui Jase: "Nu cred că mai vreau să merg pe bicicletă", am început să mă simt uşurată".

Kenny a dat naştere primului ei fiu, Albie, în 2017, după care s-a întors la ciclism, dornică să demonstreze că sportivii pot jongla cu cerinţele sportului şi cu maternitatea. După un avort spontan la sfârşitul anului 2021 şi o sarcină ectopică doar câteva luni mai târziu, soţii Kenny l-au avut pe cel de-al doilea fiu al lor, Monty, în 2023.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele