Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ciclistul britanic Alexandar Richardson, agresat şi jefuit cu violenţă de bărbaţi mascaţi în timpul unui antrenament

Atletism Publicat pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20422717/1/alpecin.jpg

Ciclistul britanic Alexandar Richardson (Alpecin-Fenix) a fost agresat şi jefuit cu violenţă de patru persoane, joi după-amiază, în timp ce se antrena la periferia Londrei.

El a fost urmărit de două motociclete în Richmond Park, la sud-vest de capitala britanică, şi lovit cu mare viteză de unul dintre vehicule. Confruntat cu atacatori înarmaţi cu arme albe, sportivul de 31 de ani a fost obligat să le dea bicicleta.

"Am avut o experienţă destul de şocantă, astăzi, în Richmond Park. Îmi terminam antrenamentul în jurul orei 15:00, când două motociclete cu patru bărbaţi mascaţi au început să mă urmărească. Ştiam exact că vor să-mi ia bicicleta şi am început să mă gândesc care este cel mai bun lucru pe care îl puteam face.

M-am întors la sensul giratoriu şi am început să merg cu viteza maximă către o cafenea, aflată la aproximativ 500 de metri distanţă. Pur şi simplu au intrat cu una dintre motocicletele în mine la 60 km/h. Am coborât de pe bicicletă şi prima motocicletă a pierdut controlul. M-am ţinut de bicicletă, dar cu toate acestea a doua motocicletă m-a târât apoi pe mine şi pe bicicleta mea pe jos o sută de metri.

După asta, au scos o macetă de aproape 40 de centrimetri, moment în care m-am gândit mai bine şi am dat drumul la bicicletă. Sunt destul de tăiat şi învineţit, am un şold umflat, dar mâine este o altă zi. Vă rog să fiţi atenţi în zonă şi reţineţi că acest lucru devine un eveniment obişnuit în unele părţi din Londra. Poliţia a considerat cazul ca jaf armat şi sperăm că infractorii vor fi găsiţi", a povestit el, pe Instagram.

Poliţia locală a anunţat pe Twitter că a deschis o anchetă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele