Ultima oră
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”

Cinci echipe şi-au asigurat calificarea directă la Turneul Final 8 al Cupei României la baschet masculin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20877457/1/cupa-romaniei.jpg

Cinci echipe masculine şi-au asigurat calificarea directă la Turneul Final 8 al Cupei României, în urma disputării meciurilor din primul tur, sub formă de turnee.

Echipele calificate la Turneul F8 sunt: CSM Oradea, ”U” BT Cluj, CSO Voluntari, SCM Timişoara, Rapid Bucureşti.

CSM Oradea a obţinut două victorii în grupa A, cu FC Argeş Piteşti şi CSM Ploieşti, U BT Cluj a pierdut cu Dinamo Bucureşti, dar a câştigat cu Steaua Bucureşti în grupa C, CSO Voluntari a câştigat partidele cu CSM Târgu Mureş şi CSM Miercurea Ciuc (grupa D), în timp ce SCM Timişoara, în grupa E, a câştigat cu CSU Sibiu şi CSM Tg. Jiu, iar Rapid Bucureşti a depăşit pe CSM Focşani şi CSM Galaţi (grupa F).

Surpriza turneelor din turul I a venit din grupa C, unde campioana U BT Cluj şi recent câştigătoare a Supercupei a fost învinsă de Dinamo Bucureşti, care la rândul său a pierdut apoi cu Steaua Bucureşti. U BT Cluj a reuşit astfel calificarea directă, datorită coşaverajului.

Meciurile din grupa B, cu SCM Craiova, CSM Constanţa şi Laguna Bucureşti la start, au fost amânate, formaţia craioveană fiind angrenată în turneul preliminar al FIBA Europe Cup, care i-a adus calificarea în faza grupelor.

La Turneul F8 se califică prima clasată din fiecare grupă, plus încă două echipe cu cea mai bună linie de clasament de pe locul 2.

Deţinătoarea trofeului este CSO Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele