Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Cine a fost omul care a insistat pentru transferul lui Cosmin Matei la Sepsi. ”L-a dorit foarte mult şi a fost încântat când a aflat că el a ales oferta noastră”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20727145/1/cosmin-matei.jpg

Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar situaţia economică a clubului se va complica şi mai tare. ”Câinii” nu vor mai lua banii din drepturile TV, astfel că vor avea un buget cu câteva milioane de euro mai mic.

Pe lângă asta vor urma plecări importante. Cosmin Matei a fost prezentat joi de Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta o lasă pentru Dinamo pentru formaţia ce va juca în preliminariile Conference League.

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Matei a fost dorit foarte mult de antrenorul Cristiano Bergodi, care s-a bucurat că fotbalistul a ales oferta echipei sale.

 

„L-am luat pe Matei, Cristiano Bergodi l-a dorit foarte mult şi a fost încântat când a aflat că el a ales oferta noastră. Am înţeles că a mai avut o ofertă din Liga 1, dar şi din străinătate.

Ne dorim foarte mult să facem performanţă şi în sezonul următor, dar să avem un parcurs bun şi în cupele europene. Ne mai interesează un atacant. Cu Safranko lucrurile sunt împotmolite, deoarece ni se cere o sumă de transfer pe el. Noi i-am comunicat că putem să îl aducem doar din postura de jucător liber de contract sau sub formă de împrumut. Cei din Africa de Sud vor să îl dea definitiv de la echipa lor. Vom vedea ce vom face şi pe cine vom găsi şi în atac. Vrem să ne facem un lot echilibrat pe toate posturile”,
a spus patronul lui Sepsi, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele