Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Cine ar putea veni în locul lui Rădoi la Universitatea Craiova. Conducerea caută rapid o soluţie

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20943509/1/radoi.jpg

Mirel Rădoi a ales să demisioneze de pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova, după eşecul cu FC Argeş, scor 2-1, din grupele Cupei României.

Oltenii au o serie slabă şi nu au mai câştigat de 5 partide. În Superliga sunt pe locul 5, iar din Cupă au fost eliminaţi, astfel Rădoi a decis să renunţe.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că pe banca tehnică ar putea reveni Corneliu Papură. Acesta ar urma să stea principal doar pentru partidele rămase de disputat în anul 2022.

Papură ar putea ajunge pentru a patra oară principal la gruparea patronată de Mihai Rotaru. În prezent, acesta se ocupă de echipa secundă a Universităţii Craiova, în Liga 3.

Rădoi şi-a motivat demisia. ”Între mine şi jucători nu s-a întâmplat nimic”

”Între mine şi jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înţeles greşit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscutător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat şi nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în faţă. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.

Drumul a fost lung de la flash până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai şi le pui cap la cap, am tot colectat informaţii cât am fost aici. Decât să fie o informaţie implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam.

Îmi pare rău doar că nu am reuşit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost uşor nici mie să îi văd aşa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situaţia”,
a declarat Rădoi, la flash-interviurile de după partida de la Piteşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri