Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Cine ar putea veni pe banca Universităţii Craiova, după înfrângerea cu Farul. ”Ar trebui pus pe listă” | EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21557528/2/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024-2.jpg

Mihai Rotaru vrea să aducă un antrenor cu nume la Universitatea Craiova şi are de ales dintr-o listă de nume selecte.

Universitatea Craiova a fost învinsă, scor 2-1, de Farul, şi a suferit a doua înfrângere din acest play-off, după cea cu FCSB din runda trecută.

După demiterea lui Ivaylo Petev oltenii sunt în căutarea unui nou antrenor, iar Andrei Vochin, aflat în studio-ul Fanatik Superliga, a venit cu variante pentru banca Universităţii Craiova.

„Cred că Şumi ar trebui pus pe listă, pentru că Şumi este exact antrenorul pe termen foarte scurt de care ar nevoie o echipă aflată într-o astfel de stare. Şi asta mai are şi Mirel Rădoi, el începe extrem de bine, are impact asupra echipei în momentul în care vine. 

Dacă e pe termen lung şi chiar vrei să faci proiectul ăla cu manageri, ce ziceai înainte de Petev, mie mi se pare că Gâlcă ar fi cel mai bun, pe termen lung. Dan Petrescu este antrenorul rezultat, dar în acelaşi timp este şi antrenorul buget”, a declarat Andrei Vochin, la Prima Sport.

„E o echipă în depresie”. Andrei Vochin, fără menajamente după prestaţia slabă a Universităţii Craiova

Oltenii au ratat nepermis de mult în acest meci, în timp ce Cojocaru i-a taxat în două rânduri în prima repriză, după ce Baiarm reuşise să deschidă scorul.

Atacanţii oltenilor s-au întrecut în ratări în acestă seară, lucru pe care l-a subliniat şi Andrei Vochin la Fanatik Superliga. Consilierul lui Răzvan Burleanu a vorbit despre problemele de la Universitatea Craiova.

„Mie mi se pare Universitatea Craiova o echipă în depresie, pentru că astăzi nu merita să piardă meciul, după numărul ocaziilor. Dacă vedeţi execuţiile lui Markovic, de două ori când scapă singur cu portarul, şi Mitriţă când are o situaţie centrală, nu dau cu calmitate, dau tare, dau în disperare.

E o echipă care are nevoie de linişte şi o echipă care are nevoie de un jupân, de un om care să intre în vestiar.”, a declarat Andrei Vochin, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri