Ultima oră
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”

Cine este atacantul care i-a dat cele mai mari bătai de cap lui Ramsdale? Răspunsul surprinzător oferit de portar

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 23 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21292836/1/ramsdale.jpg

Aaron Ramsdale trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Sosit la Arsenal de la Sheffield United în 2021, jucătorul englez s-a impus repede ca prima opţiune în poarta londonezilor.

Aproape nimeni nu s-a aşteptat ca Ramsdale să aibă atât de mare succes la Arsenal, transferul său fiind aspru criticat, la momentul respectiv, de fani. Motivul principal era faptul că precedentele două aventuri ale portarului s-au încheiat cu o retrogradare: 2019/2020 cu Bournemouth şi 2020/2021 cu Sheffield United.

Ramsdale a fost invitat să filmeze un videoclip cu trei youtuberi englezi celebri: ChrisMD, Carlfreezy şi Theo Baker. Cei trei au vrut să vadă câte goluri îi pot da portarului din 100 de încercări. Rezultatul a fost unul dezastruos pentru ei, doar trei reuşite.

La începutul acestui videoclip, Ramsdale a fost întrebat care este cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat. Deşi a avut de-a face cu jucători precum Haaland sau Kane, portarul lui Arsenal a spus că Jamie Vardy i-a creat cele mai multe probleme.

Vardy, ajuns la 36 de ani, a fost piesă de bază în echipa lui Leicester care a cucerit titlul în 2014 şi a fost golgheterul Premier League în sezonul 2019-2020.

În cei 11 ani de când joacă la Leicester, Vardy a marcat 170 de goluri în 430 de partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele