Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

Cine este jucătorul din Premier League dorit de FC Barcelona

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20698981/1/xavi-2021.jpg

FC Barcelona caută un jucător care să concureze pe postul de fundaş stânga cu Jordi Alba (33 de ani), iar principala lor ţintă este Marcos Alonso (31 de ani), de la Chelsea.

Jurnalistul italian, Fabrizio Romano a anunţat că Marcos Alonso este una din variantele catalanilor, pentru poziţia de fundaş stânga. Jucătorul vrea să revină în Spania şi îşi doreşte să vină la FC Barcelona. 

Spaniolul mai are contract cu Chelsea până în vara anului 2023, iar Barcelona aşteaptă ca echipa londoneză să fie preluată complet, pentru a începe negocierile cu pentru a-l aduce.

Celelalte variante pentru poziţia de fundaş stânga sunt Alex Grimaldo şi Javi Galan.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marcos Alonso, potrivit Transfermarkt. Fundaşul stânga are şapte selecţii pentru naţionala Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele