Ultima oră
Un eşec salutar Un eşec salutar
Ultimă oră! Lovitură mare primită de CFR! Cel mai bun om al ardelenilor pleacă de la echipă Ultimă oră! Lovitură mare primită de CFR! Cel mai bun om al ardelenilor pleacă de la echipă
L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi

L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi
Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor
LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024 LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024

Cine va sta pe banca celor de la FC Argeş în următoarea perioadă. A picat varianta Dică

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21299942/1/fc-arges-chindia-targoviste-liga-2-casa-pariurilor-26-08-2023.jpg

FC Argeş s-a despărţit de Alexandru Pelici, după un start de sezon sub aşteptări. Formaţia din Liga 2 a purtat negocieri cu Nicolae Dică, însă totul a picat.

Astfel, cel puţin pentru două partide, interimatul va fi asigurat de Eugen Beza, care va avea parte de un test dificil în Cupa României, cu FC Bihor.

Piteştenii încearcă să spele debutul slab din liga secundă, acolo unde au reuşit doar trei puncte în primele patru etape. Orădenii joacă în liga a treia, acolo unde au debutat cu dreptul weekendul trecut, reuşind să câştige, scor 2-0, împotriva formaţiei Peciu Nou.

“Clubul FC Argeş îşi exprimă poziţia cu privire la schimbul de declaraţii în care a fost implicat în mass-media, referitor la numirea noului antrenor principal al echipei.

Începem prin a menţiona că procesul de selecţie al noului antrenor este în curs de desfăşurare, iar după finalizarea acestuia va fi anunţat. În prezent, funcţia de antrenor interimar este ocupată de Eugen Beza, care este inclus pe lista noastră.

Un alt nume vehiculat de mass-media este cel al lui Nicolae Dică. El a fost considerat favorit pentru această poziţie după plecarea lui Alexandru Pelici, aşa cum s-a întâmplat şi în vară.
După o discuţie telefonică, dl. Cristian Gentea i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că FC Argeş doreşte să iniţieze discuţii oficiale cu acesta, fiind nominalizat Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, pentru a purta aceste negocieri.

Cele două părţi au ajuns rapid la un acord verbal, iar clubul a acceptat toate condiţiile antrenorului, stabilind ca semnarea contractului să aibă loc ulterior. Cu toate acestea, Nicolae Dică a ales să meargă la Botoşani pentru negocieri cu conducerea echipei din prima ligă, afirmând ca nu poate refuza o ofertă din prima ligă. A fost pentru a doua oară în interval de două luni în care Dica a întors spatele clubului FC Argeş.

În legătură cu afirmaţia lui Nicolae Dică referitoare la întâlnirea dintre dl. Cristian Gentea şi jucătorii noştri, dorim să precizăm că, deşi primarul Piteştiului nu a dorit această întrevedere, jucătorii au insistat să discute doar cu dumnealui. În cele din urmă, discuţia a avut loc la stadion, nu la sediul Primăriei, cum susţine Dică, şi anume în vestiarul echipei. Jucătorii echipei FC Argeş şi-au exprimat dorinţa de a menţine staff-ul tehnic la meciul cu Chindia, lucru care s-a şi întâmplat.

În încheiere, ne exprimam regretul pentru decizia lui Nicolae Dica, iar poziţia oficială a clubului este identică cu a dlui Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, de nu mai colabora cu acesta din poziţia de antrenor”, a scris formaţia din Liga 2, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele