Ultima oră
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

Ciprian Deac a răbufnit. ”Nu ştiu de ce apar asemenea zvonuri cu faliment şi insolvenţă doar în ziua meciului”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20797394/1/deac.jpg

CFR Cluj a câştigat sâmbătă seara, scor 4-2, meciul disputat în compania formaţiei CS Mioveni, din etapa a treia a Superligii. Nocturna de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a căzut, iar meciul a fost întrerupt peste 30 de minute.

Deac a marcat din nou şi a explicat ce emoţii a simţit, atunci când s-a stins lumina. Experimentatul fotbalist al campioanei a negat categoric zvonurile cu privire la insolvenţa celor de la CFR Cluj.

"Un meci cu peripeţii (n.r. căderea nocturnii). Când s-a stins lumina aveam emoţii foarte mari că nu o să continuăm meciul. E bine că am dat şi golul 4 şi am avut o linişte pe final. În ultimele partide am trăit periculos şi nu asta este identitatea CFR-ului. E clar că nu mai suntem echipa care am fost.

Trebuie să fie un semnal de alarmă, aici nu te aşteaptă. Pretenţiile sunt mari, investiţiile sunt mari şi nu se accepte nici un eşec. Nu ştiu ce se întâmplă, e clar că trebuie să ne trezim. Dacă o să continuăm aşa nu o să fie bine. Din echipa aia care primea greu gol acum toţi reuşeşc să ne marcheze.

Nu ştiu de ce apar asemenea zvonuri cu faliment şi insolvenţă doar în ziua meciului. Vă spun sincer, clubul acesta nu moare. Avem un patron deosebit şi ne bucurăm că s-a făcut bine.

(n.r. despre dominaţia celor de la CFR) Tot respectul pentru el. Toţi s-au săturat de CFR, de 5 ani campioana a României. Ştiu că lumea vrea altceva, dar promit că o să încercăm să nu le facem pe plac",
a explicat Deac, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele