Ultima oră
A plecat de la CFR Cluj şi a cucerit Cupa cu noua echipă A plecat de la CFR Cluj şi a cucerit Cupa cu noua echipă
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost
”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj ”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Ciprian Deac se dezice de acuzaţiile aduse de tătăl său lui Andrea Mandorlini: ”Am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de avocaţi!”

CFR Cluj Publicat pe 18 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21390271/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-25-09-2023.jpg

Ciprian Deac s-a dezis de acuzaţiile aduse de tatăl său antrenorului Andrea Mandorlini. Ioan Deac afirmase că tehnicianul italian îşi bate joc de copilul său, acordându-le minute fotbaliştilor pe care i-a transferat în perioada de mercato din vară.

Decarul ”feroviarilor” a declarat că nu poate să accepte ce a spus tatăl său, chiar dacă îl înţelege că îşi doreşte să îşi vadă fiul mai mult pe teren. Ciprian Deac şi-a arătat nemulţumirea faţă de părintele său pentru că a discutat cu presa îl loc să îi vorbească lui.

Ciprian Deac respinge poziţia tatălui său

”De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situaţia, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, aşa că voiam să îmi spun părerea.

Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem 6 meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniştiţi şi concentraţi.

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înţeleg şi pe tatăl meu, e subiectiv şi fiecare tată de fotbalist îşi doreşte ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniţi, băieţii sunt concentraţi la meciurile care urmează”, a afirmat Ciprian Deac, conform GSP.

Mai mult decât atât, mijlocaşul a precizat că nu are nevoie de un avocat la aproape 40 de ani şi a mărturisit că nu a putut să doarmă din cauza informaţiilor apărute în presă.

”Am vorbit şi cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înţeleg perfect şi pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieşit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de avocaţi, ca cineva să vorbească în numele meu.

Nu ştiam de acest articol, şi eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu-mi face cinste şi nu mă reprezintă. Am muncit de mic să-mi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanţă şi să se vorbească lucruri bune.

Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat. Azi-noapte nu am reuşit să adorm, m-a afectat foarte mult”, a completat veteranul din Gruia în vârstă de 37 de ani.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele