Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21567908/1/mari.jpg

Mai puţin de două luni ne despart de startul Campionatului European, iar Edi Iordănescu va avea o misiune dificilă în alcătuirea lotului.

O mare dilemă este cea a atacanţilor. Pentru un loc în lotul României se bat, printre alţii, George Puşcaş, Denis Alibec, Louis Munteanu, Daniel Bîrligea şi Florin Tănase.

Ciprian Marica a vorbit despre această speţă şi a numit jucătorul atacantul care nu are voie să lipsească la EURO. Este vorba de Louis Munteanu, cel care evoluează, sub formă de împrumut, la Farul.

"Eu cred că trenul ăsta de care ne vorbea Edi Iordănescu, că e deja în mers, ar trebui să se mai oprească. Şi să vadă că sunt câţiva jucători mult mai în formă care au marcat mult mai mult şi care pot urca în acest tren pentru EURO.

Eu văd că un Louis Munteanu nu ar trebui să lipsească de acolo, sub nicio formă. Este cel mai în formă atacant român la ora actuală. Şi cumva nejustificat… doar pentru că ceilalţi au fost în momentul respectiv (n.r. - convocaţi în preliminariile EURO 2024) şi au adus calificarea, să nu… Eu militez pentru cei mai în formă jucători.

Avem nevoie să avem cei mai în formă jucători şi ulterior, sigur, să formăm un grup puternic!", a spus Ciprian Marica, conform AS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri