adplus-dvertising
Ultima oră
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!

Ciprian Marica îl cere pe Radaslavescu titular la FCSB: "Bagă-l, mă, să joace!"

FCSB Publicat pe 26 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20870156/1/marica.jpg


Ciprian Marica face lobby pentru Eduard Radaslavescu, mijlocaşul de 18 ani transferat de FCSB de la Farul.
 
Venit în aceeaşi perioadă cu David Miculescu şi Radu Boboc, tânărul fotbalist nu a reuşit să se impună în echipa de start a lui Nicolae Dică, iar Ciprian Marica e de părere că acesta trebuie "forţat" pentru a căpăta experienţă şi a se transforma în mijlocaşul aşteptat de Gigi Becali să facă diferenţa.
 
"Radaslavescu trebuie să joace, mă, frate! Barcelona joacă cu Gavi titular meci de meci în Champions League. 'Domnule, nu e pregătit, trebuie să îl creştem! Are timp!'. Care timp, mă? Bagă-l, mă, să joace! 
 
Problemele sunt multe. Vin de la copii şi juniori, unde avem cele mai mari probleme. Oricine ar veni selecţioner... nu vedem că dacă ar veni un alt selecţioner ar putea schimba lucrurile. Nimic, nu avem rezultate la U21, U20, U19, U18. Pe cine să promoveze dacă nu vine nimic din spate? Dacă nu vine nimic nici din spate, aici e dureros. De asta trebuie să-ţi fie frică", a spus oficialul Farului, luni, la Pro Arena.
 
În acest sezon, Radaslavescu a evoluat în doar cinci meciuri pentru FCSB, prinzând 162 de minute fără să aibă mari realizări.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele