Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Ciprian Marica îl cere pe Radaslavescu titular la FCSB: "Bagă-l, mă, să joace!"

FCSB Publicat pe 26 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20870156/1/marica.jpg


Ciprian Marica face lobby pentru Eduard Radaslavescu, mijlocaşul de 18 ani transferat de FCSB de la Farul.
 
Venit în aceeaşi perioadă cu David Miculescu şi Radu Boboc, tânărul fotbalist nu a reuşit să se impună în echipa de start a lui Nicolae Dică, iar Ciprian Marica e de părere că acesta trebuie "forţat" pentru a căpăta experienţă şi a se transforma în mijlocaşul aşteptat de Gigi Becali să facă diferenţa.
 
"Radaslavescu trebuie să joace, mă, frate! Barcelona joacă cu Gavi titular meci de meci în Champions League. 'Domnule, nu e pregătit, trebuie să îl creştem! Are timp!'. Care timp, mă? Bagă-l, mă, să joace! 
 
Problemele sunt multe. Vin de la copii şi juniori, unde avem cele mai mari probleme. Oricine ar veni selecţioner... nu vedem că dacă ar veni un alt selecţioner ar putea schimba lucrurile. Nimic, nu avem rezultate la U21, U20, U19, U18. Pe cine să promoveze dacă nu vine nimic din spate? Dacă nu vine nimic nici din spate, aici e dureros. De asta trebuie să-ţi fie frică", a spus oficialul Farului, luni, la Pro Arena.
 
În acest sezon, Radaslavescu a evoluat în doar cinci meciuri pentru FCSB, prinzând 162 de minute fără să aibă mari realizări.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele