Ultima oră
LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv, astăzi, de la ora 20:30. Echipele de start LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv, astăzi, de la ora 20:30. Echipele de start
Atacantul Alexandru Işfan pleacă de la Petrolul Atacantul Alexandru Işfan pleacă de la Petrolul
Guardiola spune că De Bruyne nu va pleca de la Manchester City Guardiola spune că De Bruyne nu va pleca de la Manchester City
A fost desemnat jucătorul etapei a doua din Superliga A fost desemnat jucătorul etapei a doua din Superliga
”S-a aprobat”. Veste uriaşă pentru cei de la Steaua ”S-a aprobat”. Veste uriaşă pentru cei de la Steaua
Comitetul Executiv al FRF, decizie cu privire la promovarea celor de la Corvinul Hunedoara Comitetul Executiv al FRF, decizie cu privire la promovarea celor de la Corvinul Hunedoara

Ciprian Marica, mesaj emoţionant pentru Simona Halep. ”Mi-aş dori să vă văd, pe tine şi pe Sorana, la Olimpiadă, câştigând pentru România”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21514528/1/marica.jpg

Fostul internaţional Ciprian Marica a postat în social media un mesaj emoţionant pentru Simona Halep, în care notează că sportiva a fost “o adevărată campioană într-o situaţie nedreaptă” şi că ar dori să o vadă câştigând pentru Români la Jocurile Olimpice.

“Ne-a fost dor de emoţiile provocate de victoriile tale, Simona! Şi asta e o victorie la fel de importantă ca una de la un turneu mare! Reacţiile fanilor tăi îmi confirmă asta! Ai fost incredibil de puternică, o adevărată campioană într-o situaţie nedreaptă care pe mulţi i-ar fi îngenuncheat definitiv!”, scrie Marica.

“Coşmarul s-a încheiat, perioada dificilă continuă, pentru că răul pe care ţi l-au făcut ţinându-te departe de tenis va fi şters cu multă răbdare, muncă, sacrificiu! Dar tu ai demonstrat de atâtea ori că poţi!

Mi-e dor sincer de tribunele pline de români cu tricolorul pe umeri în orice colţ al lumii şi mi-aş dori să vă văd, pe tine şi pe Sorana, la Olimpiadă, câştigând pentru România!”, a adăugat fostul fotbalist.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele