Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Ciprian Marica, mesaj emoţionant pentru Simona Halep. ”Mi-aş dori să vă văd, pe tine şi pe Sorana, la Olimpiadă, câştigând pentru România”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21514528/1/marica.jpg

Fostul internaţional Ciprian Marica a postat în social media un mesaj emoţionant pentru Simona Halep, în care notează că sportiva a fost “o adevărată campioană într-o situaţie nedreaptă” şi că ar dori să o vadă câştigând pentru Români la Jocurile Olimpice.

“Ne-a fost dor de emoţiile provocate de victoriile tale, Simona! Şi asta e o victorie la fel de importantă ca una de la un turneu mare! Reacţiile fanilor tăi îmi confirmă asta! Ai fost incredibil de puternică, o adevărată campioană într-o situaţie nedreaptă care pe mulţi i-ar fi îngenuncheat definitiv!”, scrie Marica.

“Coşmarul s-a încheiat, perioada dificilă continuă, pentru că răul pe care ţi l-au făcut ţinându-te departe de tenis va fi şters cu multă răbdare, muncă, sacrificiu! Dar tu ai demonstrat de atâtea ori că poţi!

Mi-e dor sincer de tribunele pline de români cu tricolorul pe umeri în orice colţ al lumii şi mi-aş dori să vă văd, pe tine şi pe Sorana, la Olimpiadă, câştigând pentru România!”, a adăugat fostul fotbalist.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele