adplus-dvertising
Ultima oră
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli
Andy Murray va dona toţi banii câştigaţi la Wimbledon copiilor ucraineni Andy Murray va dona toţi banii câştigaţi la Wimbledon copiilor ucraineni

Ciprian Tătăruşanu are şanse să continue la AC Milan şi în sezonul următor. Informaţiile apărute în Italia

Stranieri Publicat pe joi, 17:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20751043/1/tatarusanu.jpg

Ciprian Tătăruşanu este dorit de mai multe cluburi din Italia, chiar şi de nou-promovata Monza, dar în cele din urmă, surprinzător sau nu, ar putea continua la AC Milan. Portarul va evolua şi în stagiunea următoare pentru campioana din Peninsulă, conform presei din Italia.

Tătăruşanu va continua, potrivit jurnaliştilor italieni, să fie varianta a doua în poarta lui AC Milan, varianta de rezervă a lui Mike Maignan.

Derby-ul românilor pentru Scudetto dispare: Tătăruşanu rămâne, Radu pleacă. Ciprian Tătăruşanu va continua şi va fi a doua opţiune, după Maignan, în timp ce Radu va fi împrumutat de Inter la Cremonese”, a notat Calcio Mercato.

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) ia / lua în calcul să plece de la AC Milan, în contextul în care fostul portar al naţionalei României risca să devină abia al treilea goalkeeper al ”diavolilor”. Asta pentru că Andrea Plizzari (22 de ani) va reveni la campioana Italiei după împrumutul la Lecce, unde a evoluat considerabil, şi va deveni rezerva titularului Mike Maignan.

Tătăruşanu, în atenţia formaţiei Monza 

De serviciile lui Ciprian Tătăruşanu era / este interesată nou-promovata Monza, formaţie patronată de Silvio Berlusconi şi aflată în relaţii foarte bune cu AC Milan. Berlusconi îşi doreşte un titular mai experimentat decât Michele Di Gregorio, care nu a debutat până acum în Serie A.

Iată însă că presa din Italia dă un pic calculele peste cap, odată cu anunţul conform căruia Tătăruşanu va rămâne la AC Milan.

9 prezenţe în poarta lui AC Milan a bifat Ciprian Tătăruşanu în sezonul trecut, 6 în Serie A şi 3 în UCL.

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele