Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ciprian Tătăruşanu are şanse să continue la AC Milan şi în sezonul următor. Informaţiile apărute în Italia

Stranieri Publicat pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20751043/1/tatarusanu.jpg

Ciprian Tătăruşanu este dorit de mai multe cluburi din Italia, chiar şi de nou-promovata Monza, dar în cele din urmă, surprinzător sau nu, ar putea continua la AC Milan. Portarul va evolua şi în stagiunea următoare pentru campioana din Peninsulă, conform presei din Italia.

Tătăruşanu va continua, potrivit jurnaliştilor italieni, să fie varianta a doua în poarta lui AC Milan, varianta de rezervă a lui Mike Maignan.

Derby-ul românilor pentru Scudetto dispare: Tătăruşanu rămâne, Radu pleacă. Ciprian Tătăruşanu va continua şi va fi a doua opţiune, după Maignan, în timp ce Radu va fi împrumutat de Inter la Cremonese”, a notat Calcio Mercato.

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) ia / lua în calcul să plece de la AC Milan, în contextul în care fostul portar al naţionalei României risca să devină abia al treilea goalkeeper al ”diavolilor”. Asta pentru că Andrea Plizzari (22 de ani) va reveni la campioana Italiei după împrumutul la Lecce, unde a evoluat considerabil, şi va deveni rezerva titularului Mike Maignan.

Tătăruşanu, în atenţia formaţiei Monza 

De serviciile lui Ciprian Tătăruşanu era / este interesată nou-promovata Monza, formaţie patronată de Silvio Berlusconi şi aflată în relaţii foarte bune cu AC Milan. Berlusconi îşi doreşte un titular mai experimentat decât Michele Di Gregorio, care nu a debutat până acum în Serie A.

Iată însă că presa din Italia dă un pic calculele peste cap, odată cu anunţul conform căruia Tătăruşanu va rămâne la AC Milan.

9 prezenţe în poarta lui AC Milan a bifat Ciprian Tătăruşanu în sezonul trecut, 6 în Serie A şi 3 în UCL.

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele