Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Ciprian Tătăruşanu, lăudat de presa din Italia după Milan – Verona: ”Curajos debut în acest sezon!”

AC Milan Publicat de Emanoil Ursache pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20432617/1/acmilancom.jpg

Ciprian Tătăruşanu a avut o prestaţie decentă la debutul său în Serie A din acest sezon. Deşi a încasat două goluri de la Verona în meciul câştigat de AC Milan pe teren propriu, scor 3-2, fostului portar al echipei naţionale nu i se poate reproşa nimic la cele două reuşite ale oaspeţilor.

Aceeaşi părere o împărtăşesc şi jurnaliştii italieni, care i-au acordat lui ”Tătă” nota 6 pe linie şi i-au descris prestaţia în cuvinte laudative.

”Nu e plăcut la vedere, dar este eficient: obişnuiţi-vă cu asta, a demonstrat că e un portar mai degrabă de substanţă decât de stil.”, a scris Gazzetta dello Sport.

”Nu mai jucase din ianuarie - nu arată deloc rău!”, au notat şi ziariştii de la Corriere della Serra. Ei le-au acordat note mai mari de şase de la AC Milan doar lui Giroud şi Krunic (ambii cu 6,5), şi Leao şi Castillejo (ambii cu 7).

”A fost atent imediat la faza lui Ilic, după câteva minute de la start. A ghicit colţul la penalty-ul executat de Barak, dar nu a putut apăra.”, au precizat jurnaliştii de la Eurosport Italia.

Inclusiv publicaţia locală MilanLive a apreciat evoluţia lui Tătăruşanu: ”Curajos debut în acest sezon. Putea face prea puţin la primul gol al lui Caprari. La penalty-ul lui Barak a ghicit colţul, dar mingea a fost trimisă bine. În a doua repriză a încercat să-l copieze pe Maignan, să construiască cu mingea la firul ierbii, şi nu a greşit. La final, o paradă miraculoasă la şutul lui Barak”.

3 intervenţii decisive, 6 pase lungi precise din 18 încercări şi 47 de atingeri ale balonului sunt statisticile lui Ciprian Tătăruşanu din meciul câştigat de la AC Milan în faţa Veronei, scor 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele