Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Ciprian Tătăruşanu, lăudat după prestaţia din partida cu Tottenham. ”Un zid, o maşinărie”

AC Milan Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21019398/1/profimedia-0754275149.jpg

Ciprian Tătăruşanu a fost titular în partida tur, din ”optimile” UEFA Champions League, unde AC Milan s-a impus în faţa lui Tottenham cu 1-0. Portarul român a fost felicitat de presa din Italia pentru prestaţia bună pe care a avut-o.

Tătăruşanu, criticat în ultima perioadă de fanii lui AC Milan, dar şi de presa din ”Cizmă”, a dat siguranţă şi a făcut o partidă bun în faţa echipei antrenate de Antonio Conte. ”Un muro, una macchina” (n.r. «Un zid, o maşinărie») a fost numit de fanii ”rossonerilor”. 

”Se întinde şi respinge la singura fază periculoasă a lui Tottenham care o putea costa scump pe Milan, dar la care s-a semnalizat un ofsaid. Nu a avut un stil frumos, dar a fost eficient”, a notat site-ul tuttomercatoweb.com

”Concentrat şi încrezător mai ales pe jocul aerian. Nu a fost solicitat de atacanţii adverşi.”, a scris calciomercato.com.

Tatăruşanu a avut probleme medicale serioase. Portarul român a călcat strâmb, după ce a fost busculat de Lenglet

Ciprian Tătăruşanu a avut emoţii mari în minutul 59. La o fază aparent simplă, portarul român a călcat strâmb, după ce s-a atins foarte uşor de Lenglet.

Portarul român a primit îngrijiri medicale din partea staff-ului medical, dar cu ceva probleme de lovitură, şchiopătând şi după reluarea partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele