Ultima oră
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă

Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru revenirea la naţională şi poate fi o soluţie şi pe viitor: ”Să fie ceva în staff, nu ştiu. E echilibrat şi profesionist, poate fi orice”

Stranieri Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20668498/2/tatarusanu.jpg

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) e posibil să facă parte din lotul naţionalei României în viitor, în cazul în care Edi Iordănescu nu va avea variante pentru postul de portar. Cum situaţia din poarta primei reprezentative e dificilă, din moment ce titularul Florin Niţă nu mai apără la echipa de club, atunci chiar ar fi şanse ca Tătăruşanu să se întoarcă.

Leo Toader, antrenorul cu portarii de la echipa naţională, a declarat că, de ce nu, Tătăruşanu poate va avea un rol în stafful României în viitor. Cert este că Edi Iordănescu a fost în Italia pentru a vorbi cu el.

Cum a spus şi Edi, el a fost în Italia, a trecut pe la toţi jucătorii. A trecut şi pe la Tătăruşanu, are ce informaţii să îi dea. Tătăruşanu poate fi oricând un bun sfătuitor. Nu ştiu, poate fi oricând şi la echipa naţională pe viitor. Să fie ceva în staff, nu ştiu. E un tip atât de echilibrat şi profesionist şi poate fi orice.

Când s-a retras ne-a surprins. A fost un şoc bineînţeles. A anunţat după meci. E un tip, când spune ceva, degeaba, nu îl mai întorci. E un tip de cuvânt. Aşa a simţit, am respectat decizia lui.

A avut o discuţie cu Edi, că a declarat şi Edi treaba asta, şi a spus că în caz excepţional, când nu mai exista nicio soluţie, atunci ne poate întinde o mână de ajutor”, a spus Leo Toader la Playsport.

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la naţională în noiembrie 2020 

Meciul cu Irlanda de Nord (1-1), din noiembrie 2020, a fost ultimul al lui Ciprian Tătăruşanu sub tricolor. Portarul de la AC Milan a trimis o scrisoare fanilor prin care i-a anunţat că se retrage de la prima reprezentativă!

Tătăruşanu a debutat în 2010 pentru România şi a apărat timp de 11 ani poarta noastră, fiind participant cu prima reprezentativă la EURO 2016 şi căpitan al tricolorilor. Prin cele 73 de partide pentru naţională, devine ocupatul locului 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu meciuri pentru România, la egalitate cu Cosmin Contra.

Acum, Tătăruşanu s-ar putea întoarce, deşi nimic nu trimitea cu gândul la o astfel de idee.

Am avut o întâlnire amicală cu Tătăruşanu, a fost o discuţie mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua. Am înţeles poziţia lui.

Dacă va veni un joc foarte important şi vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătăruşanu o mână de ajutor”, a spus Iordănescu despre Tătăruşanu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele