adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Ciprian Tătăruşanu şi Vlad Chiricheş pot redeveni colegi la nou-promovata Monza

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20745740/1/elvetia-romania-uefa-euro-2016-15-06-2016.jpg

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) ia în calcul să plece de la AC Milan, în contextul în care fostul portar al naţionalei României riscă să devină abia al treilea goalkeeper al ”diavolilor”, informează presa din Italia.

Andrea Plizzari (22 de ani) va reveni la campioana Italiei după împrumutul la Lecce, unde a evoluat considerabil, şi va deveni rezerva titularului Mike Maignan.

Plizzari va ocupa astfel unul dintre cele patru locuri obligatorii în lotul de Liga Campionilor pentru fotbalişti formaţi în propria academie, ceea ce îi va aduce lui Ciprian Tătăruşanu zero şanse de a mai apăra la AC Milan, la fel ca în cazul lui Mirante.

De serviciile lui Ciprian Tătăruşanu este interesată nou-promovata Monza, formaţie patronată de Silvio Berlusconi şi aflată în relaţii foarte bune cu AC Milan. Berlusconi îşi doreşte un titular mai experimentat decât Michele Di Gregorio, care nu a debutat până acum în Serie A.

  • 9 prezenţe în poarta lui AC Milan a bifat Ciprian Tătăruşanu în sezonul trecut, 6 în Serie A şi 3 în UCL.

Monza este interesată şi de serviciile căpitanului naţionalei României, Vlad Chiricheş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele