Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

CLAUDIO RANIERI BIFEAZĂ A 20-A ECHIPĂ DIN CARIERĂ. TEHNICIANUL ITALIAN A SEMNAT CU O FORMAŢIE DIN SERIE A

Noutăți Publicat pe 13 oct 2019
mail-share icon Email

Claudio Ranieri se pregăteşte de a 20-a provocare din cariera de tehnician. Antrenorul italian a bătut palma cu Sampdoria. Odată cu venirea sa, ultima clasată din Serie A speră să depăşească perioada dificilă din campionat. După şapte etape, formaţia înfiinţată în 1946 are şase înfrângeri şi doar o victorie. Debutul la Sampdoria va fi chiar împotriva lui AS Roma, formaţia de suflet a lui Ranieri.

Antrenorul de 67 de ani i-a pregătit pe romani în două rânduri. Prima dată în 2009, apoi în acest an. Ca o coincidenţă, atât în 2009, cât şi acum, Ranieri îl înlocuieşte pe Di Francesco. Una dintre marile performanţe obţinute de Ranieri e campionatul Angliei, în 2016. Pe atunci se afla la cârma lui Leicester City, formaţie care termina în premieră pe locul 1.

În 2014, Ranieri a fost şi selecţionerul Greciei. Atunci, elenii au suferit un eşec în faţa României, scor 0-1. Meciul a contat pentru prima rundă a preliminariilor Euro 2016. Campionatul Italiei se vede săptămână de săptămână pe canalele Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele