Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Claudiu Bălan acuză arbitrajul după meciul dintre FCSB şi FC ”U” Craiova: ”Un penalty de cascadorii râsului”

FCSB Publicat pe 6 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20595637/1/fcsb-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-6-02-2022-1.jpg

Claudiu Bălan, fotbalistul care a deschis scorul în meciul dintre FCSB şi FC ”U” Craiova, s-a arătat revoltat la finalul partidei de arbitrajul lui Istvan Kovacs şi de maniera în care a fost tratată formaţia olteană de către centrali în ultimele partide.

Claudiu Bălan consideră că decizia lui Kovacs de a acorda penalty la Ianis Stoica, de pe urma căruia Claudiu Keşeru a egalat în minutul 90 + 2, este ”de cascadorii râsului”.

”Nu putem să fim bucuroşi pentru că am condus până în ultimele minute, a fost un penalty de cascadorii râsului. Noi rămânem pe poziţie de baraj din cauza acestor greşeli de arbitraj. Sidibe a avut la jumătate de metru piciorul de adversar şi s-a dat penalty. Sunt curios dacă se dădea penalty dacă era faza în celălalt careu. Noi am pregătit bine partida, am vrut să dăm totul pe teren.

Cred că am făcut un meci bun şi meritam să câştigăm. În seara asta meritam să câştigăm, a fost o greşeală mare de arbitraj şi mai erau doar câteva minute. De când a început returul am jucat bine în fiecare meci, dar am avut doar o victorie şi un egal.

Meritam o victorie şi cu Farul, dar şi astăzi. Etapele trec şi noi rămânem pe loc de baraj din cauza greşelilor de arbitraj. Eu cred că este o schimbare în bine de când a venit domnul Napoli”, a declarat Claudiu Bălan, la finalul meciului dintre FCSB şi FC ”U” Craiova 1948.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC ”U” Craiova 1948, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Bălan 41’ şi Baeten 75’ pentru craioveni, respectiv Oaidă 66’ şi Keşeru 90’+2 (penalti) pentru FCSB.

Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica.

În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus.

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 52 puncte, în timp ce liderul CFR Cluj are 60 de puncte. U Craiova 1948 este pe 14, cu 23 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele