Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Claudiu Bumba are şansa să revină în România! Mijlocaşul se poate întoarce în SuperLigă

Stranieri Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20995705/1/claudiu-bumba-mol.jpg

Claudiu Bumba (29 de ani) este pe cale să revină în România, nemaifiind dorit în Ungaria, la actuala echipă, la MOL Fehervar. Mijlocaşul român a marcat doar un gol în acest sezon, iar conducerea maghiarilor a confirmat faptul că va renunţa la el, chiar din această iarnă.

Nu a fost chimie cu Bumba. Nu se încadrează în ideile noastre”, a spus Roland Juhasz, directorul sportiv al clubului maghiar, citat de Nemzeti Sport. Conform sursei amintite, de serviciile lui Bumba se interesează Rapid, cu un sezon foarte bun până acum în SuperLiga României.

Însă, Victor Angelescu, acţionarul giuleştenilor, a infirmat faptul că ar negocia cu Bumba. Rămâne de văzut dacă de jucător se va interesa altă echipă din campionatul intern. 

Doar un gol şi o pasă decisivă a reuşit Bumba în actuala stagiune, în toate competiţiile, iar astfel a intrat în dizgraţiile clubului MOL Fehervar, la care a ajuns vara trecută, de la Kisvarda.

Claudiu Bumba a depus dosarul pentru a deveni cetăţean maghiar 

Claudiu Bumba se apropie de momentul îl care va obţine cetăţenia maghiară şi va putea juca pentru naţionala Ungariei. Mijlocaşul ofensiv, care a fost convocat la toate naţionalele României în trecut, a depus deja dosarul pentru a deveni cetăţean al ţării vecine.

După 11 goluri şi cinci pase decisive în 30 de meciuri jucate pentru Kişvarda sezonul trecut, Bumba a prins un transfer la MOL Fehervar, ocupanta locului al patrulea în ultima ediţie a campionatului maghiar, iar evoluţiile sale l-au adus în atenţia maghiarilor.

În urmă cu ceva timp, selecţionerul Ungariei a vorbit despre posibilitatea de a-l naturaliza pe Bumba, iar mijlocaşul român a luat în calcul opţiunea.

Conform publicaţiei maghiare Nemzeti Sport din urmă cu şase luni, Bumba şi-a depus deja dosarul de obţinere a cetăţeniei maghiare. Iniţial, ar fi trebuit să depună jurământul pe 5 iulie, dar a amânat ceremonia pentru a pleca alături de MOL Fehervar în stagiul de pregătire din Austria.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele