Ultima oră
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage

Clauza din contractul lui Zeljko Kopic

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 17:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21592939/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024.jpg

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă şi a ajuns la barajul de menţinere în Superligă.

Formaţia antrenată de Kopic o va întâlni pe Csikszereda, în dublă manşă. În funcţie de rezultatul barajului, Kopic îşi va afla şi viitorul pe banca lui Dinamo.

Andrei Nicolescu a dezvăluit că există o clauză în contractul tehnicianului. Concret, dacă Dinamo se salvează, atunci contractul lui Kopic se prelungeşte automat cu încă un an.

“Automat, există o opţiune de prelungire a contractului pe încă un an. Pe mai departe, trebuie să facem o analiză. Nu vorbesc de antrenor, vorbim cu noi, toţi, din club.

O analiză trebuie făcută, sportiv nu am fost unde trebuie acest an. La final, analiza va fi făcută de acţionari şi în ceea ce mă priveşte. Într-adevăr, este un an greu sportiv, cu două perioade distincte.

Trebuie să vedem ce am greşit. Am avut nişte hop-uri pe care nu le-am trecut aşa cum a trebuit”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele