Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!

Clauza interesantă care poate duce la demiterea unui antrenor din Superliga. ”Le-am zis şi la conferinţe că trebuie să fim realişti, să avem răbdare”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21533776/1/liga-1.jpg

Mircea Rednic (61 de ani) are un parcurs excelent la UTA Arad, după un start de sezon modest.

Arădenii sunt pe locul 3 în play-out, la doar o lungime de primul loc, ocupat de Universitatea Cluj. Jocul arădenilor este unul solid, iar barajul de menţinere sau retrogradarea par o utopie.

Antrenorul Mircea Rednic a dezvăluit că are o clauză în contract foarte interesantă, prin care poate fi demis automat, dacă echipa se află timp de 5 etape pe loc retrogradabil.

Situaţia s-a întâmplat între rundele 9 şi 13, dar tehnicianul a avut suportul conducerii, iar situaţia a fost redresată.

“Am o clauză în contract conform căreia, dacă timp de 5 etape echipa se află pe loc de retrogradare, pot fi demis. Prima parte a campionatului cam pe acolo eram. Dar conducerea m-a susţinut, tot timpul mă suna şi îmi spunea că are încredere în mine, să-mi fac treaba.

Le-am zis şi la conferinţe că trebuie să fim realişti, să avem răbdare. Asta e, s-a format o nouă echipă. Şi mulţi au avut răbdare. Mai sunt critici de-ai mei prin oraş. Oraşul ăsta trăieşte prin fotbal şi sunt oameni care s-au săturat să fim la retrogradare.

Şi anul ăsta avem obiectiv să ne salvăm de la retrogradare, nu s-a pus niciodată problema de Play-Off. Să ne salvăm şi să ne clasăm pe un loc cât mai sus, ţinând cont şi de banii pe care îi primim de la televiziune”, a dezvăluit Rednic, pentru cei de la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele