Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Clauza specială din contractul lui Vlad Chiricheş. Cel mai bine plătit jucător din Superliga s-a gândit la tot

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21330138/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023-1.jpg

Vlad Chiricheş a revenit în acestă vară la FCSB, dar s-a accidentat serios şi mai are de stat pe tuşă încă o lună. Însă, fundaşul central şi-a luat toate măsurile de siguranţă atunci când a semnat cu formaţia bucureşteană.

Chiricheş este în acest moment cel mai bine plătit jucător din Superliga, dat fiind faptul că a evoluat în ultimii ani în Serie A şi a revenit din postura de ”vedetă” la FCSB. Apărătorul a semnat un contract valabil pe doi ani, dar inevitabilul s-a produs în startul sezonului şi s-a accidentat în partida cu UTA. 

Fundaşul central a suferit la finalul lunii august o accidetare musculară, problemă pe care a mai avut-o şi în trecut, şi va fi indisponibil şi următoarea lună, cel mai probabil.

Gigi Becali a recunoscut recent că a greşit prin aducerea jucătorului de 33 de ani înapoi la echipă, dar se pare că nu are ce să facă până la încheierea contractului cu fotbalistul. Chiricheş s-a gândit că pe parcursul sezonului se poate accidenta aşa că a pus o clauză în contract în acest sens.

”Accidentarea în antrenamente sau în timpul meciurilor nu constituie un motiv întemeiat de încetare a contractului înainte de termen şi nici un motiv pentru modificarea remuneraţiei fotbalistului”, este o clauză din contractul lui Vlad Chiricheş, potrivit GSP.ro.

Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş

Gigi Becali regretă contractul pe care il are cu Chiricheş. Patronul FCSB se consideră vinvoat pentru această mutare, pentru că şi l-a dorit mult pe fundaş.

Totuşi, Becali a făcut şi haz de necaz în intervenţia din timpul emisiunii Fotbal Show şi a spus că fostul căpitan al naţionalei ar putea să o ajute pe FCSB în Champions League.

”Într-un fel, da. Nu de faptul că l-am luat pe Chiricheş, ci pentru bani. Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult.

Am făcut pe doi ani, asta e, dar poate ne înţelegem, dar să dea Dumnezeu să îşi revină, să nu se mai accidenteze şi să ne ajute.

Sunt foarte mulţi bani, 40.000 salar. De bani îmi pare rău.

Poate îşi revine şi nu se mai accidentează. L-am luat mai mult pentru cupele europene, poate ne ajută în Liga Campionilor.”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele