Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

Clubul Atalanta, amendat cu 12.000 de euro după scandările la adresa preşedintelui Fiorentinei

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20878411/1/serie-a.jpg

Atalanta Bergamo a primit, marţi, o amendă de 12.000 de euro pentru scandările discriminatorii cântate de suporterii săi împotriva şefului Fiorentinei, Rocco Commisso, în timpul meciului din etapa a opta a campionatului Italiei.

După întâlnirea, câştigată cu 1-0 de Atalanta, Fiorentina ceruse intervenţia autorităţilor publice pentru a sancţiona cântecei care batjocoresc, potrivit presei, originile sudiste ale proprietarului toscan. Clubul a denunţat un „episod ruşinos”.

Comisia de Disciplină a Ligii Italiene de Fotbal a anunţat marţi o amendă de 12.000 de euro împotriva clubului Atalanta din cauza „scandărilor cu caracter teritorial” cântate de suporterii săi „împotriva preşedintelui şi a unui jucător al echipei adverse”, înainte de meci. şi înainte de începerea reprizei secunde.

Într-o ţară foarte împărţită între nordul industrial şi sudul defavorizat, sloganurile şi cântecele care vizează locuitorii din Sud sunt considerate acte de „discriminare teritorială” şi sunt pedepsite ca insulte rasiste.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele