Ultima oră
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”

Clubul CFR Cluj, somat de FRF să achite suma de transfer pentru ivorianul Meleke, adus de la FC Botoşani

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20366984/1/mel.jpg

CFR Cluj şi FC Botoşani sunt în litigiu, după transferul fundaşului ivorian Ulrich Meleke. Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a somat campioana Ligii 1 să achite suma de transfer pentru fundaşul ivorian Ulrich Meleke.

CFR Cluj a anunţat transferul lui Ulrich Meleke (22 de ani) pe 9 iulie. FC Botoşani ar fi trebuit să primească 250.000 de euro + TVA într-o singură tranşă, până pe data de 14 iulie 2021.

Totodată, FC Botoşani a păstrat 15% dintr-un viitor transfer al lui Ulrich Meleke, care nu a debutat deocamdată pentru CFR Cluj.

CFR Cluj riscă să nu mai poată juca în cupele europene, dacă nu achită suma de transfer. Clubul clujean are varianta recursului la decizia FRF.

“AFC BOTOŞANI vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenţii financiare – Admite în parte cererea clubului reclamant. Obligă clubul pârât la plata indemnizaţiei de transfer pentru jucătorul Meleke Ulrick şi a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunţată azi, 18.08.2021, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată într-un comunicat al LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele