Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Clubul de care Adrian Mititelu se teme din sezonul următor: ”Am informaţii că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo”

Petrolul Ploiești Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21060161/1/adrian-mititelu-1.jpg

Petrolul are mari probleme financiare în acest sezon de SuperLiga României, restanţe salariale către jucători, dar Adrian Mititelu are informaţii că, din vară, clubul din Ploieşti va fi o forţă şi se va bate cu şanse reale la play-off, poate chiar mai mult de atât.

Patronul formaţiei FC U Craiova a precizat că are detalii cum că Petrolul se va organiza exemplar şi că va pune probleme. În plus, FC Voluntari, FC Hermannstadt şi Universitatea Cluj vor fi şi ele la un nivel superior.

Referitor la Petrolul, în ultimul timp au apărut informaţii că la echipă ar putea veni oameni cu bani, dar şi Marian Copilu, fost conducător la CFR Cluj.

Petrolul vine tare din urmă. Din câte ştiu, acolo este organizare, se anunţă un club puternic de la anul. Au un lot foarte bun, am informaţii că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo decât vă aşteptaţi.

Nu mai spun de Voluntari, care este în vână. Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire şi modul de luptă, le-a ieşit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i baţi.

Altă echipă foarte bună este U Cluj, chiar dacă a pierdut cu CFR. Meciul acela nu este concludent. Sunt 4-5 echipe cu şanse”, a precizat Adrian Mititelu.

Stadiul negocierilor dintre Petrolul şi ”echipa” lui Marian Copilu

Petrolul o duce rău din punct de vedere financiar şi are nevoie neapărată de oameni care să aducă bani în club, să scape de datoriile pe care le-a acumulat până acum, de 2 milioane de euro se pare. Astfel, una dintre persoanele interesate să vină la Petrolul este Marian Copilu, nimeni altul decât fostul conducător de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Marian Copilu îşi doreşte să vină la Petrolul cu câţiva investitori, iar în acest sens chiar a fost comandat un audit. ”Situaţia trebuie să fie clară. Firma cu care vrea Copilu să sosească la Ploieşti, cu avocaţi cu tot, a cerut să vadă care este situaţia reală a datoriilor.

Normal. S-au pus toate actele la dispoziţie pentru audit”, a spus un oficial din cadrul clubului, conform GSP, iar datoriile ar fi de aproximativ 2 milioane de euro.

În funcţie de audit, de rezultatele lui, Marian Copilu şi oamenii care mai sunt implicaţi vor decide dacă vor veni la formaţia din SuperLiga României.

Octavian Vâlceanu şi-a dat în judecată propriul club, Petrolul

Octavian Vâlceanu (26 de ani) a dat în judecată Petrolul, club cu care se află sub contract, unde este împrumutat de FC Voluntari. Portarul este nemulţumit de faptul că nu îşi primeşte banii şi a dat de înţeles că sunt mai multe aspecte care îl nemulţumesc, dar despre care nu vrea să vorbească.

Vâlceanu îşi vrea doar drepturile financiare, chiar dacă acest lucru ar putea avea efecte negative asupra sa, poate să fie pedepsit pentru că îşi cere drepturile. El a fost un punct important în jocul Petrolului până acum.

Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămada de lucruri de spus”, a declarat Octavian Vâlceanu, pentru Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri