Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21571286/1/liga-1.jpg

Hermannstadt primeşte vizita Petrolului, astăzi, de la ora 19:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Fără emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării şi fără licenţă pentru cupele europene, Hermannstadt şi Petrolul se vor duela la Sibiu.

După cinci etape disputate în play-out, Hermannstadt se clasează pe locul secund, cu 28 de puncte.

Sibienii au primit o veste grozavă înainte de meci. Primăria va ajuta clubul cu suma de 1.3 milioane de euro. Astfel, formaţia lui Marius Măldărăşanu abordează finalul de sezon fără griji de ordin financiar.

”Pregătirea şi participarea echipei de seniori AFC Hermannstadt în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal”, clubul a solicitat 6.9 milioane de lei, dar proiectul va fi finanţat cu 6.2 milioane de lei.

Apoi, pentru ”Pregătirea şi participarea echipelor de juniori AFC Hermannstadt în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal”, relatează sport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele