Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”

Rapid Publicat pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

 

Alexandru Albu, mijlocaşul defensiv al echipei Rapid, îi va părăsi pe giuleşteni la sfârşitul sezonului curent. Dan Şucu a decis să se despartă de mai mulţi jucători la finalul sezonului, ţinând cont de ultimele eşecuri înregistrate de echipă.

Albu este primul jucător vizat, iar mijlocaşul a început să îşi caute o nouă echipă. În presă au apărut informaţii potrivit cărora Sepsi OSK ar fi interesată de serviciile jucătorului din Giuleşti, însă Laszlo Dioszegi a negat aceste zvonuri.

”Nu este nimic adevărat cu Albu. Nu ştiu cine a lansat această idee, dar ceea ce vă pot spune cât se poate de clar este că Alexandru Albu nu e pe lista lui Sepsi.

Nu ne interesează. Sunt de apreciat evoluţiile lui de pe teren, dar nu este în atenţia lui Sepsi", a transmis Dioszegi pentru GSP.ro.

Alexandru Albu este liber să negocieze cu orice club şi poate semna din postura de jucător liber de contract. El a fost titular în acest sezon şi a bifat 29 de apariţii şi a dat un assist. Înfrângerea suferită cu Poli Iaşi i-a semnat plecarea jucătorului, după ce, alături de Barza, a ieşit în club şi a încălcat regulamentul lui Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele