Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”

Rapid Publicat pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

 

Alexandru Albu, mijlocaşul defensiv al echipei Rapid, îi va părăsi pe giuleşteni la sfârşitul sezonului curent. Dan Şucu a decis să se despartă de mai mulţi jucători la finalul sezonului, ţinând cont de ultimele eşecuri înregistrate de echipă.

Albu este primul jucător vizat, iar mijlocaşul a început să îşi caute o nouă echipă. În presă au apărut informaţii potrivit cărora Sepsi OSK ar fi interesată de serviciile jucătorului din Giuleşti, însă Laszlo Dioszegi a negat aceste zvonuri.

”Nu este nimic adevărat cu Albu. Nu ştiu cine a lansat această idee, dar ceea ce vă pot spune cât se poate de clar este că Alexandru Albu nu e pe lista lui Sepsi.

Nu ne interesează. Sunt de apreciat evoluţiile lui de pe teren, dar nu este în atenţia lui Sepsi", a transmis Dioszegi pentru GSP.ro.

Alexandru Albu este liber să negocieze cu orice club şi poate semna din postura de jucător liber de contract. El a fost titular în acest sezon şi a bifat 29 de apariţii şi a dat un assist. Înfrângerea suferită cu Poli Iaşi i-a semnat plecarea jucătorului, după ce, alături de Barza, a ieşit în club şi a încălcat regulamentul lui Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele