Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Clubul saudit Al-Ettifaq îl vrea şi pe căpitanul echipei Liverpool

Liverpool Publicat pe 10 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21251859/1/profimedia-0773673383.jpg

Clubul saudit Al-Ettifaq, antrenat acum de Steven Gerrard, ar dori să-l aducă pe mijlocaşul echipei Liverpool, Jordan Henderson.

Clubul saudit speră să convingă o serie de jucători europeni să semneze, printre care şi Jordan Henderson (33 de ani, sub contract până în 2025).

Mijlocaşul lui Liverpool, care a jucat 35 de meciuri în Premier League în sezonul trecut, nu a dat încă un răspuns.

Roberto Firmino a semnat cu Al-Ahli

Internaţionalul brazilian Roberto Firmino a semnat marţi pentru Al-Ahli, potrivit clubului saudit, care l-a achiziţionat deja pe portarul senegalez Edouard Mendy.

Firmino, în vârstă de 31 de ani, părăseşte Liverpool după opt sezoane petrecute în Premier League alături de Reds, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2019.

Transferul său gratuit în Arabia Saudită a fost oficializat într-un videoclip postat pe reţelele de socializare. El s-a angajat până în 2026, a precizat clubul pe Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele