Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

"Cluburile au ajuns la un acord". Puşcaş, şi mai aproape de Como!

Stranieri Publicat pe 10 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20812106/1/gp.jpg


George Puşcaş (26 de ani) e din ce în ce mai aproape de momentul în care va fi coleg cu Cesc Fabregas la Como. Presa italiană a anunţat, miercuri, că echipa din Serie B a ajuns la un acord cu Reading privind transferul, singurul impediment din calea mutării fiind dorinţa jucătorului. E de aşteptat, totuşi, ca în lipsa unor alte oferte Puşcaş să semneze cu como.
 
"Reading şi Como au ajuns la un acord în privinţa lui George Puşcaş. Lipseşte doar <<da>>-ul jucătorului, care ar putea fi tentat să joace alături de Fabregas", scriu cei de la TuttoMercatoWeb.com.
 
Cotat la 3.5 milioane de euro, după ce în octombrie 2019 valora şase milioane de euro, Puşcaş se bucură, în continuare, de o imagine foarte bună în Serie B. Anul trecut, el a fost împrumutat de Reading la Pisa la jumătatea sezonului şi a reuşit opt goluri şi două pase decisive în 22 de meciuri jucate, ducând echipa foarte aproape de promovarea în Serie A. De altfel, dacă Pisa ar fi revenit în elită, italienii ar fi activat clauza de cumpărare definitivă în valoare de cinci milioane de euro.
 
De curând, Parma s-a arătat şi ea interesată de serviciile lui Puşcaş, dar s-a speriat de termenii financiari ai înţelegerii propuse de Reading şi s-a retras rapid din cursa pentru semnătura vârfului născut la Marghita.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele