Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Cluburile din Premier League au luat decizia cu privire la sistemul VAR

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21619869/1/var.jpg

Cluburile din Premier League au votat 19 la 1 în favoarea menţinerii sistemului de asistenţă video în arbitraj (VAR) în sezonul următor, relatează bbc.com.

Wolverhampton a declanşat votul privind utilizarea VAR în sezonul 2024/2025, după ce a înaintat în mod oficial o propunere către Premier League în luna mai.

Pentru ca VAR să fie eliminat, 14 din cele 20 de cluburi din Premier League ar fi trebuit să voteze în favoarea acestui lucru.

Însă Wolverhampton nu a reuşit să obţină sprijin la Adunarea Generală anuală de joi, potrivit BBC Sport.

Premier League a fost sub o presiune tot mai mare pentru a modifica VAR, care a fost introdus la începutul sezonului 2019-20.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele