Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Cluj Arena are gazon nou, după ultimele probleme de pe stadion. Reacţia Consiliului Judeţean: ”Plătesc cel mai puţin dintre echipele din Liga 1. Nu putem scoate Untold-ul de acolo!” | VIDEO EXCLUSIV

U Cluj Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21105051/1/u-cluj-gazon.jpg

Cluj Arena este unul dintre cele mai spectaculoase stadioane din ţară, dar a avut mari probleme cu gazonul în ultima vreme. 

Pe Cluj Arena evoluează doar Universitatea Cluj, echipa care a promovat în acest seozn în Superligă şi care are şanse mari să se salveze. 

Gazonul de pe arenă a fost foarte afectat în ultimul timp, iar Primăria din Cluj a decis să îl schimbe. 

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a anunţat că lucrările au fost finalizate, iar de săptămâna viitoare se va putea juca în condiţii bune. De asemenea, el a precizat că un festival ca Untold nu poate fi mutat de pe arenă şi a spus ce preţ plăteşte Universitatea Cluj pentru a juca pe stadion. 

”Plătesc cel mai puţin dintre echipele din Liga 1. Nu putem scoate Untold-ul de acolo!”

”Specialiştii spun că se va putea juca în condiţii foarte bune săptămâna viitoare. Noi am apelat la specialişti foarte buni. Noi asigurăm banii necesari şi apelăm la firme de specialitate.

Am schimbat şi sistemul drenaj. Aseară am terminat. E o procedura specială, iar în 2-3 zile va fi optim. Vom schimba gazonul o dată pe an. Atât timp cât vor fi evenimente acolo. Va fi Untold-ul.

Parţial va fi schimbat de cel care îl afectează şi parţial de cheltuială publică. Nu putem scoate Untold-ul de pe gazon pentru că sunt şi clujeni care doresc să meargă acolo. Există şi această categorie. Noi trebuie să ţinem cont de tot. Este făcut din bani publici.

Sunt foarte multe echipe care vor să joace aici. Inclusiv CFR ar putea, dar nu există o înţelegere. U Cluj plăteşte 8-9 mii de euro. Este cea mai mică taxă plătită de o echipă din Liga 1”, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele