Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CM 2022 | Intrus pe teren la Portugalia – Uruguay, cu mesaje pro-LGBT, de susţinere a femeilor iraniene şi împotriva războiului

CM 2022 Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20934755/1/cmm.jpg


Un spectator a pătruns pe teren, luni seară, la meciul Portugalia – Uruguay, de la Cupa Mondială din Qatar. Mario Ferri a afişat mesaje pro-LGBT, împotriva războiului şi de susţinere a femeilor iraniene. El a fost reţinut imediat, iar marţi a fost eliberat, relatează AFP.
 
Potrivit sursei citate, se pare că nu s-au luat măsuri împotriva italianului.
 
În minutul 52 al partidei de luni, Ferri a pătruns pe teren, l-a traversat alergând aproxiamtiv 30 de secunde, sub privirile jucătorilor rămaşi fără reacţie, după care a fost doborât la pământ de un steward şi escortat în afara terenului.
 
Bărbatul avea un steag în culorile curcubeului şi purta un tricou cu mesajul “SAVE UKRAINE” scris pe partea din faţă şi mesajul “RESPECT FOR IRANIAN WOMAN” pe spate.
 
Reprezentativa Portugaliei s-a calificat, luni, în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învina în grupe Uruguay, scor 2-0.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele