Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Colegul lui Drăguşin din defensiva lui Tottenham s-a rupt! Fotbalistul nu va mai juca în acest sezon

Premier League Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21565680/1/dragusin.jpg

Destiny Udogie nu va mai juca în acest sezon după ce a suferit o accidentare la antrenament. 

Fundaşul echipei Tottenham în vârstă de 21 de ani a anunţat pe Instagram că a fost supus unei intervenţii chirurgicale (nu a fost precizată natura leziunii musculare).

Cu 30 de meciuri jucate pentru Tottenham în perioada 2023-2024, internaţionalul italian va avea o convalescenţă de trei luni.

Astfel, el va rata Campionatul European (din 14 iunie până la 14 iulie).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele