Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

Colegul lui Salah de la Liverpool a vorbit despre forma egipteanului din ultima vreme! ”Este victima propriului succes”

Liverpool Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20678143/1/ms.jpg

Mohamed Salah nu traversează cea mai bună perioadă a carierei lui şi acest lucru e vizibil în statisticile din ultima vreme. Atacantul egiptean nu a mai marcat de 9 meciuri, lucru foarte ciudat pentru el, care a început sezonul perfect, fiind considerat cel mai bun jucător al palanetei la acea perioadă. 

Atacul lui Liverpool merge foarte bine în acum, iar acesta este şi principalul motiv pentru care ”cormoranii” sunt la un punct de locul 1 în Premier League şi în semifinalele UEFA Champions League. Singurul jucător din atac care pare că nu se regăseşte este Salah.

După partida din FA Cup cu Manchester City au apărut multe critici la adresa golgheterului, care a irosit multe şanse, la fel ca în dubla cu Benfica. Trent Alexander-Arnold a vorbit despre situaţia colegului său şi i-a luat apărarea:

”Nu cred că este corect. Este victima propriului succes. Este în continuare cel mai bun marcator, are o singură pasă de gol în minus faţă de mine, iar lumea spune de el că se află într-o formă slabă? Aproape că este golgheter şi în Champions League. Ce a făcut pentru noi în ultimele cinci sezoane a fost nemaipomenit. Este nedrept ca lumea să spună că are o formă slabă. Avem încredere că va marca din nou. Este doar o chestiune de timp până va reuşi asta”, a declarat Trent Alexander-Arnold, conform Goal.

În ciuda formei proaste, Salah este în continuare golgheter în Premier League cu 20 de reuşite şi 11 pase de gol, în spatele lui se află jucătorul lui Tottenham,  Heung-Min Son, cu 17 goluri marcate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele