Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Columbia - România 3-2. Salvăm în ultimele minute un eşec dur

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21535541/3/columbia-romania-amical-26-03-2024.jpg

Echipa naţională a României a pierdut, scor 3-2, în faţa Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

LIVE TEXT | Columbia - România 3-2 (Cordoba 6, Arias 35, Asprilla 78 / Hagi 84, Tănase 90+4). Echipele de start:

  • Columbia: C. Vargas - D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica - Lerma, Rios - J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz - J. Cordoba
  • România: H. Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Moruţan, Alibec, Mihăilă

Minutul 90+5: Final de meci! Columbia se impune cu 3-2.

Minutul 90+4: GOL România! Dennis Man i-a trimis lui Florin Tănase în careu, iar atacantul a înscris cu şut pe jos.

Minutul 84: GOL România! Presingul nostru funcţionează, iar Hagi recuperează din piciorul unui adversar şi îl învinge pe Vargas.

Minutul 78: GOL Columbia! Asprilla profită de lentoare lui Marius Marin şi Dragoş Nedelcearu şi reia din careu.

Minutul 52: Moldovan are o super paradă la execuţia lui Diaz.

Minutul 45+3: Pauză! Columbia conduce cu 2-0.

Minutul 35: GOL Columbia! Stanciu şi Marius Marin se încurcă, sud-americanii pornesc atacul. Munoz trimite acrobatic, iar Arias e fără greşeală în careu.

Minutul 29: Moruţan încearcă un şut cu dreptul de la distanţă, însă nu prinde cadrul porţii.

Minutul 8: Alibec este găsit în careu, dar nu îşi dă seama unde este balonul şi nu poate egala.

Minutul 6: GOL Columbia! Apărarea noastră este surprinsă, iar Cordoba reia de lângă Burcă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

La finalul meciului cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a anunţat schimbările care vor avea loc în lotul României. Selecţionerul îi va titulariza în acest duel dificil pe Andrei Raţiu, fotbalistul lui Rayo Vallecano, şi pe Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid), titular în premieră pe stadionul clubului la care joacă.

Organizatorii au anunţat că peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, informează frf.ro.

Casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise şi marţi, de la 10:00, până la ora de start a partidei, ora 21.30.

La partida de marţi seară, contra Columbiei, echipa naţională va îmbrăca în premieră actualul echipament roşu, cel de deplasare. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorii columbieni vor evolua în tricouri galbene.

România, remiză în ultimul amical

Echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti. 

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri