Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, primă decizie în cazul Valentin Ţicu

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21328804/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis amânarea pentru 4 octombrie a cazului eliminării lui Valentin Ţicu la meciul Petrolul – Hermannstadt, informează LPF.

Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti l-a faultat grav pe Dragoş Iancu (Hermannstadt), la un meci din etapa a X-a a Superligii. Iancu a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil 3-4 luni.

Deciziile de miercuri ale comisiei:

AS FC Universitatea Cluj vs. Universitatea Craiova - Eliminare Ivan Virgil Andrei (Universitatea Craiova) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

SC Dinamo 1948 vs. FCV Farul Constanţa - Eliminare Kiki Enagnon David (FCV Farul) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Botoşani vs. AFC UTA Arad - Eliminare Carp Cătălin (AFC UTA Arad) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a şi 63.2.5 din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru trei meciuri şi penalitate sportivă de 4.000 lei.

mail-share icon Email
viewscnt