Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Compagno, susţinut de Marcel Puşcaş: "Dacă nu dă 30 de goluri, nu mă mai ocup de fotbal în viaţa mea!"

FCSB Publicat pe 5 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20850371/2/comp.jpg


Considerat marele transfer al verii la FCSB, atacantul Andrea Compagno (26 de ani) are parte de toată încrederea lui Marcel Puşcaş. Preşedintele lui FC U Craiova, clubul care a încasat 1.5 milioane de euro în schimbul vârfului, e de părere că italianul poate marca 30 de goluri într-un sezon, cu condiţia să i se acorde minute şi să nu fie schimbat prea des.
 
Debutul lui Compagno la FCSB a fost unul pozitiv, cu gol marcat în înfrângerea cu Farul, 1-3, iar Nicolae Dică şi Gigi Becali au părut mulţumiţi de randamentul vârfului la întâiul meci în tricoul roş-albastru. În paralel, dinspre Craiova vin doar cuvinte de laudă la adresa lui Compagno, Marcel Puşcaş oferindu-i un sfat public lui Gigi Becali, pe care-l îndeamnă să nu aplice şi în cazul vârfului tratamentul la care a supus alţi jucători de la FCSB:
 
"Dacă se uită domnul Becali şi vrea ca cineva să-i dea 30 de goluri anul ăsta, trebuie să-l uite domnul Becali în teren. Din minutul 1, până în minutul 90. Până în vară.
 
Dacă nu dă 30 de goluri, nu mă mai ocup de fotbal în viaţa mea. Dar îl uiţi în teren, din minutul 1, până în minutul 95, indiferent că îl huiduie, că îl ceartă. Uită-l acolo! Dacă îl schimbi în minutul 25 şi mai spui că nu ştiu ce face, iar apoi îl bagi în minutul 80...", a spus Puşcaş, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele